Første artikkel

Dette er hjemmesiden min sin første artikkel. Jeg har skrevet noen tanker om hvordan siden vil utvikle seg.

Nå poster jeg den første artikkelen på den vel 15 siden min. Dette gjør jeg i administrator-panelet som jeg har laget selv. Den skal være veldig enkel å oppdatere så jeg kan gjøre det fra overalt i verden.

Slik som siden er i skrivende stund er den ikke klar for publisering enda. Så det blir nok ingen som leser denne artikkelen dagen den utkommer. Jeg har valgt å kalle skrive-tingene min artikler fordi jeg er så lei av at alle sider har “Nyheter” selv om det er en privat side.

Det er jeg litt imot. Nyheter blir for teit på en privat side. Artikler er kanskje også teit, men jeg følte at det var OK. Gjør vel ingenting fra eller til, tror ikke livet mitt forandrer seg stort pga. denne avgjørelsen :)

1 thought on “Første artikkel

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.