LAN hos Svedda

Nå har me vært her i snart 48 timar, og då går LANet mot slutten. Sjølv om det ikkje har vært så veldeg begivenhetsrikt så har det skjedd noko.

To dagar før LANet starta tirsdag 24 Juni blei eg invitert. Eg var ikkje sikker på om eg kunne, eg måtte snakke med Fredrik fysst. Då eg hadde snakka me Fredrik Tirsdagen spurte eg Mamma om ho kunne kjøre meg.

Dét konne ho ikkje fordi ho skulle til ei venninne og vaske, dessutan var det litt seint for å spørje. Då ho ikkje ville måtte eg finne alternativ transport, dét viste seg vanskeleg. Så eg måtte bare avlyse den dagen.

Men då sa Mamma at ho konne kjøyre meg.

Då eg endeleg kom til Sverre var eg den fysste som kom for å bli (det var ein annen pc der, men den hadde ingen eigar tilstede). Eg kobla pcen til, men fant fort ut at pcen min ikkje dugde til spel. Så eg fekk låne et kort av Svedda; PCI GeForce 4 MX.

QuakeIII, Half-Life, GTA – alt sammen kjøyrde skikkeleg slik det skulle! For ein lettelse, eg må kjøpe meg nytt grafikk-kort snart.

Etter litt kom fleire folk og nettverket blei større. Nokon prøvde seg med ettercap og stoppa trafikken :P Kjekt littegrann og heldegvis varte det ikkje lengre heller.

Då det gjekk mot natt spelte me litt Ricochet, ein fantastisk Half-Life mod! Den er fantastisk til LAN! :D Meg, sim\ og Svedda var progamere :D Modden er nesten ikkje voldeleg engang, bare morro.

Då me la oss etter ein god (lang) Ricochet omgang så var klokken 4. Eg sov (ganske godt) på sofaen.

Då sola skein inn vindauge våkna eg, klokka 10. Eg satt meg på pcen som fyssemann. Simon kom etter ein halvtime ca.

Denne dagen blei QIII dagen, me spela Quake3 til den store gullmedalja, og blei ganske lei til slutt. Me fant ein kul mod til dette spelet også der du alltid hadde ein railgun, og ingenting ana. Det var kuult!

Då det lei mot kveld hadde me spelt ein heil del og var slitne. Då starta eg å se om det var folk som var våkne. Og det var ei jente i #røyken som var, Krisbee. Me skreiv mens dei andre gjekk rundt og gjore heller lite. Ho døgna saman med meg, Simon, Stian og Ove.

Nå sitt eg her og skriv på heimesida mi, eg må pakke ned pcen og dra hjem å dusje før eg tar toget til Drammen.

Nå passar godt :)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.