Andre dag, fysste søndag

Dagen då eg fekk snakka med mine felles-studentar og tatt ein bytur med klassen.

Eg sto opp for å spise frukost og då traff eg Aurore for fysste skikkelige gong. Me spiste frukost oss 3 (Iris (kinesisk), Aurore(belgisk) og meg(gjett 3x)). Me dro me barnebarnet te Doris Wheeler (verten min) ned i byen. Jentane kjøpte busskort, men eg syntes 500kr for eit busskort var i dyraste laget (eg er ikkje rik slik ALLE dei andre i klassen min er (Maxim er også litt fattig, men ikkje like mykje)).

Etter litt by-ganging gjekk barnebarnet og siden Aurore(for å treffe foreldra hennar). Så meg og Iris gjekk rundt og snakka. Gjekk litt i politikk fordi eg veit jo Kina er kommunistisk. Eg sa eg var Sosialist og skrøyt veldeg mykje av gamle Noreg. Ettepå sa eg kor te helvette den jævla nasjonen vår går nå. Satan, eg bler utruleg sint når eg tenkjar på det. Grrrr.. >:( (Ja, dra te helvete FRP og Høyre, faktisk heile høyresia. Og så må ein ikkje gløyme alle idiotane som stemmar på dei)

Me traff så Aurore igjen og ho gjekk av sted med Iris då eg møtte Maxim. Me skulle finne resten av klassa men det var ikkje mykje lett. Då me hadde funne dei dro me te Pizza Hut og spiste pizza. Eg satt me Jørgen og Niklas som hadde kjøpt rosa håndkler og badesåpe :P Dei var litt bekymra for kva folk trudde då dei oppførte seg som ekte homofile. Men eg veit egentlig ikkje kvifor dei klaga, dei har jo alltid oppført seg homofilt(heeh, bank vanker :P) ;)

Også gjorde me masse drit(for de uinnvidde: me gjorde masse forskjelleg). Satt oss ned å drakk noko i ein god sofa og såg på Golf og Cricket.

Etter gjekk meg og Maxim opp ei gate parallellt med Cowley street, eg sa det var feil veg, og eg hadde rett. Men me fann veien igjen uansett. Eg gjekk altså hjem fra byen og det tok ca 2 timer. Så huskar eg reint ikkje kva eg gjorde vidare, men gjorde nok noko. Så spiste eg microbølge-oppvarma middag aleine (trur eg) og gjorde noko (spela Half-Life kanskje?). Te slutt la eg meg, litt for seint. (Denne dagen var sterkt komprimert, men eg antar dikon ikkje giddar å lese for mykje uansett)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.