Dametekket? :P

Lørdag 4 Oktober, bursdagen til Jon, skjedde mykje rart. Folk (den halvdelen som er jenter) saa, nei, stirra paa meg :| Var virkeleg skummelt :S Ein dag, unormal til tusen…

Disclaimer: Det som står skrevet her er litt sånn halv-privat og litt overdrevet kanskje. Men eg har visst lagt det ut uansett, sjøl om teksten eigentleg ikkje slapp gjennom sensuren min. Så ikkje ta alt som god fisk :P

Jon sin bursdag! Eg hadde allereie sagt at Jon skulle få låne gitaren min i nokon ukar som presang. Noko han var veldig glad for. Eit problem eg hadde – kvisleis skulle eg få frakta settet? Eg tenkte ‘buss’, og kjøpte dagskort likeså. Utenfor “The Nelson” puben i Cowley var det slosskamp mellom nokon menn så eg prøvde å følge med, men bussen gjekk :/ På kom to jentar då ho eine såg på meg, vel, normalt å sjå på folka som sitt i ein buss – tenkte eg.

Nere i byen stressa eg vidare med gitaren og forsterkaren, folk såg på meg då ja, men eg såg ikkje på dei for ein gangs skyld. Uansett så fann eg bussen som gjekk til Jon og hoppa på, ei stund etter fekk eg telefon fra Pappa. Koselig :) Eg måtte brått legge på då eg gjekk av bussen (telefon+gitar+forsterker+dårlig tid = går ikke (Unnskyld Pappa :) )) Satt meg ned hos Jon, snakka og trykka på laptopen hans imens han spela gitar.

Då eg vart kjempe-kolosalt-utrolig sulten stakk eg til byen. Den franske restauranten “Sofi de France” gjekk eg på, Niklas og Jørgen sin gamle lunsj stam-plass (med Eurobar som pub/bar plassen og Kebabkid som nattmat plassen). Eg kjøpte kyllig-baguette og is te, måtte betale 4,5 pund. Ca 50kr. Dyrt tenkte eg, får nok noko tørt dritt! Meen, då eg fekk maten såg det veeeldig godt ut. Dét var det óg, de hadde masse sauser på og de hadde gjort det varmt, smeltet cheddar osten osv.. Heeerlig mann! :D

Eg gjekk meg så ein tur eller noko (hugsar ikkje), uansett såg eg at det var tilbud på MacDonalds, de store burgerene til 99p (12kr ca). Dette måtte eg bare utnytte for å utnytte det :P Så eg kjøpte ein QuarterPounder og gjekk opp for å sette meg. Ikkje særlig lett siden lokalet var fullt, men eg fann ein ledig plass med ei jente og ein gammal mann. Eg spurte mannen (ikkje jenta mao.) om det var ledig og dét var det (sjølvsagt, eg spurte for å være høfleg) :P Eg såg ned på burgeren og då eg såg opp igjen såg jenta på meg. Eg satt rett ovanfor ho så det var litt vél nærme å se inn i augo til folk. ;)

Jenta var søt då eg såg på ho (og ho ikkje såg på meg) eg såg ut vindauge og då eg snudde hodet tilbake såg ho på meg igjen. Freaky :-o Var litt kjekt då :P Eg var ferig med burgeren og leka litt med boksen bare for å sitte litt lengre (var også (veldig) kaldt ute så eg hadde 2 grunnar) men etter ein stund måtte eg gå. Kan ikkje sitte der for alltid. Eg tok nr1 bussen til Cowley denne dagen. Den var kjempefull og eg sto i midtgangen saman med masse folk. Rett foran meg sto ei jente som var eit hode mindre enn meg og såg opp inn i augo mine, det var litt vel intimt så eg prøvde å overse det. Argh, er vanskelig med slikt, ein skal vel ikkje stirre på folk på den måten :S

Litt seinare etter me hadde vært hos Audun dro meg, Jon, Audun, Morten, Thomas, Jørgen og Niklas tilbake til byen. På bussholdeplassen satt ei jente å stirra på meg då eg gjekk forbi, Niklas gjekk hallvegs i kø, jenta såg fortsatt på meg, eg dytta han fram fordi eg ikkje ville stå der å se dum ut. Eg sa så dette til folka, ganske rart at jentene har sett sånn på meg idag, og bare idag, aldri før. Me gjekk ned til Bridge, der stakk Morten og Niklas inn. På tilbakeveien så eg ein Karaokebar og ville inn, Audun osv ville selvf. ikkje! Slem, slem, kjedelig og slem Audun >:(

Eg sang og dunka borti dei for å vise kor kjekt det var med karaoke og var veldig livlig. Eg så inn vindauge og det sto ei fin jente der inne og smila til meg. Rart, som resten av dagen. Eg høryde på det keisamme snakket om kva me skulle drive med då eg snur meg og jenta vinker til meg. Eg vinker tilbake og ho vil tydligvis ha meg inn :) Eg vil enno inn og prøvar å presse Jørgen med meg, men akk, nei, folka eg heng med er alt for keisamme. Før me gjekk snudde eg meg for å se igjen og då reiste ho seg opp og smila/vinka igjen… Rare folk.. :|

For ein merkelig dag. Normalt får eg vel augnekontakt med ei jente per måned og då ser ho fort vekk, mens på denne eine dagen var det motsatt. Ingen av desse tinga har gjentatt seg så kanskje det bare var eit avkom av min normalt eksepsjonelt dårlige fantasi. Eg har tre moglege grunnar, den eine er at eg aldri har registrert det før, andre at eg var spesiell den dagen (lite trolig) :P Og den eg tror på nå er at eg bare feiltolka alt, sjølv om eg va sikker kvelden eg kom heim den dagen. Hadde eg skreve dette då hadde det vært betre og skrive med meir innlevelse :P Men Aurore og kjæresten såg på film på laptopen min så eg hadde han ikkje. (for ordens skyld så er det 1 uke siden den dagen nå, lørdag mao. :P)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.