Juleferie i Noreg

Etter 3 måneder i England skulle me så heim te ho mor og han far igjen. Sjølv om eg var likegyldig i starten (før me dro) så blei det veldeg kjekt :)

Det nærma seg vår heimtur – måtte være ein veldeg fin sak for dei som hadde lengta så fælt heim. Eg hadde ikkje lengta noko heim, eg har aldri lengta heim sjølv om eg likar meg veldeg godt der. Oppholdet her i Oxford har fått meg til å innsjå at eg er faktisk ganske positiv bak den negative fasaden. Eg ser ganske enkelt alt det positive med den posisjonen eg er i ad present.

Då folk lura på om eg gleda meg til å komme hjem måtte eg svare at eg ville nok glede meg då eg var framme på Sola. – Pga. den rare måten hjernen min funkar. Og det var ganske rett :) Egil, Stig og hmm.. Christian(?) hadde kommt for å ta imot Jørgen, Niklas, meg og Jon ;] Koooselig gjort ;D

Det var bare mamma som tok meg imot fordi heile familien var på Sola kl 7 – som var litt vel tidleg siden eg ikkje kom før ca kl 11. (Pappa hadde funnet opp et tidspunkt mao ;);) ). Litt synd at eg kom så seint då, siden de hadde planlagt kvelds-mat-greier osv. :S

Neste morgen sto eg opp til ein diger frokost, endeleg – i Oxford er det 1 skål cornflakes og 2stk hard-stekte toast med Robertsons “Golden Shred”. Brøet er jo óg heilt forferdelig – men uansett var det frokost med skikkelege skjevar så vel som herlege baguettar.

Morfar kom på kvelden etter eg hadde vore hos Espen ei god stund – hadde ikkje sett han på lenge hellar, dessuten var det kjekt å ha han i hus. Me ser han normalt bare heime hos han i Kviteseid. Meg, Mamma og Buster fekk bilen (ein Toyota Corolla 87 modell lr.no), så nå har eg bil ;D

Eg var litt med Falke, fiksa eit par ting samt viste han forskjelleg på PCen min – han har omtrent overtatt PCen nå sidan han står på rommet hans og eg ikkje er tilstede ( + at eg har ein überliit laptop). Den PCen kjøyrer bare Linux og dermed så må han lære seg eit nytt OS ;) Litt stileg – men han får ikkje administratortilgang så han får ikkje leke nok til å øydelegge ting. Håper erfaringa hans blir nyttig sjølv om den er på eit “høgt” nivå – dvs. han har ikkje lært seg noko særleg av terminalen for dei som er interessert. Bare alle dei grafiske knappane osv.

Eg tilbrakte mykje tid hos Espen, nesten ei heil uke var eg der (utenom natt og morgonstund) samt heile nyttår. Me snakka, spela, overføra filar, såg filmar osv. Det vanlege koselege 2 manns-LANet :P Eg merka at å ha ein laptop var ein enorm fordel, det var UTRULEG enkelt å dra til ein kamerat (les: Espen), koble opp ==> SOSIAL HACKING :D (OBS: Ikkje til å bli misforstått med Kevin Mitnick style “Social Engineering”. Her snakkar eg om avansert PC utnyttelse i samvær med annan person/andre personar).

Kvifor sitte aleine å hacke når du kan sitte i godstolen på rommet til Espen, ha ein TV1000 film i bakgrunnen samt Espen som runder Max Payne 2 – og hacke akuratt like bra(vel, nesten – eg mistar egentlig utruleg med konsentrasjon då Espen snakkar til meg når eg er inne i seriøs koding :P) mens du også er bittelitt sosial? ;D (Uffauffa, det blei ein ekkel lang setning. Ja, du fekk nok ikkje meininga heilt. Les han om igjen du ;P )

Dei to ukane gjekk veldeg fort – og eg fekk ikkje sett andre enn Egil, Espen og Marie av kjekke personer nær min alder :/ Det var med litt vedmod eg dro, eg lengta ikkje tilbake til Oxford slik andre i klassen gjorde (å lengte er ein unødvendeg “evne” syns eg (kanskje fordi eg ikkje har den “evna” eg syns han er så unødvendeg)). Eg hadde det kjekt heime, men fekk ikkje gjort 10% av alle tinga eg hadde tenkt eg skulle.

Men no sitt eg her i Oxford igjen, og eg må sei heilt ærleg at eg ikkje lengtar heim :P (damn you “always positive” attitude, eg som liksom skulle være DEN negative personen… oppgitt ) => Vel, eg lengtar nokon av oppgavane på skolen VEKK då – om dét tel som lengting då.. Har 2 kjekke assignments, men 5 keisamne. :’( Menmen, kven bryr seg – eg står nok året uansett kor slapp eg er (ahh, fin holdning – bare vanskeleg for meg å praktisere holdninga :/ (Utanom i Norsk og Samfl, dei faga der det kreves litt innsats for å stå, der kjem det dessverre naturleg) ).

Angående alle parantesene mine, eg “nester” flere paranteser inni hverandre hele tia – og eg hadde faktisk lyst til å lage en parantes til i setningen før denne. Eg antar denne måten å skrive på er veldeg forvirrande, men kva veit eg – eg skriv tekstane, eg les dei ikkje ;P Men, nå er det sovetid. Typisk meg å sitte oppe til 2 når jeg driver med interessante ting (Lagar bullettime SFX med LightWave 7 til eit prosjekt (hardt, men utruleg kjekt(som alle avanserte kreative program(se, der “nesta” eg masse parantesar igjen!(4 faktisk, nei 5 nå :P ))))).

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.