Kommentarsystem

Der fikk me lagt til eit herleg kommentarsystem. Eg vil at dette brukes skikkelig – ikkje noko knyss!

Systemet er skreve i PHP (Php Hypertext Preprocessor) med OOP (Object Oriented Programming), slik at eg lett kan bygge det ut seinare. Noko eg ganske sikkert kommer til å gjøre seinare.

Muligheitane i dette systemet er på dette tidspunkt kommentarinnlegging på kver enkelt artikkel for innlogga brukare. Alle kan se kommentarene om dei ikkje er markert “Privat” – då vil bare eg og brukaren som skreiv kommentaren se han.

Eg kan slette kommentarer – men eg har ikkje laga muligheit for endring eller sletting for brukeren som skreiv kommentaren. Dei funksjonane er relativt enkele å lage, så eg vil legge dei til om eg følar det blir nødvendeg.

Hehe, bildet har Niklas tegna. Eg har fargelagt osv :) La han her for å få litt ekstra tebakemeldingar, kanskje.

2 thoughts on “Kommentarsystem

  1. Jon Karlsen

    Hekkan, ikkje ha sånne bilder! Trodde dette va ei respektiv sia så eg konne glana på mens eg va på skolen, men når sånne bilder komme begynne eg å tvila!

    Ellers bra.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.