Et par feil med sia

Eg har kommen over nokon feil ved sia og når påskeferien kommer har eg tid til å finne utav og fikse det.

Den første feilen fann eg rett etter eg hadde lagt sia ut. Når ein surfar rundt litt på sia mens ein er logga inn kan det hende at ein mistar brukarnavnet sitt. (Du kan sjå om dette skjer øverst til høgre på “Brukar meny“en. Akuratt nå viser den øverste delen: Brukarmeny – Array (Logg ut) hos meg. Siden det står “Array” der og ikkje “Velmont” så er eg røra av feilen.

Om du så prøver å skrive ein kommentar vil du få fram en slem melding som sier at du prøvar og hacke – om du ser denne, bare ignorer han. Det er ein feil i kodane til sia mi, ikkje du som gjør noko ulovleg. – Så skal du skrive ein kommentar, sjekk at du er skikkeleg logga inn til høgre!

Ellers så er ein annan feil at sia ikkje funkar skikkeleg med IE. Designet funkar ikkje slik det skal. Eg skal se om eg kan fikse dette óg.

Siste feilen fann eg no nettopp då eg skulle legge til ein ny kategori – men den er ikkje dikon berørt av så det er ikkje mykje å sei om den :) – Finner du fleire feil, sei ifrå i denne artikkelen!

1 thought on “Et par feil med sia

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.