Designet på sida

Om nokon lurte så, ja, dette designet er laga til «Stavanger Hovudstyre»—men dei ville visst ikkje ha det. Så dei har putta opp noko mykje finere på sidene deira. Hm, når eg tenkjer meg om så er det eigentleg bra at dei valde det andre designet. Takk for at nokon har smak sjølv om eg ikkje har det sjølv! Berre sjå på den logoen deira! Wow, «Photoshop»-skills der ja.

Stavangerrussens Hovedstyre

Som de kan sjå på biletet er det ganske store forskjeller mellom mitt design (nedanfor) og det dei valde. Men sånn går det når ein som liker betre å programmere får designjobb. Vel, for å vere heilt ærlig liker eg mitt betre, men så er det jo eg som har laga det òg då. Så det er kanskje ikkje så rart :)

Stavangerrussens Hovedstyre, mitt design

Eg gadd ikkje lage eit eige design til mine sider, men eg vil tweake dette designet, og få vekk «Stavanger Hovedstyre»-teksten. Russ05 kan jo like greitt stå, sidan eg er russ og denne addressa står bak på russekortet mitt allereie ;)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.