Nokia 3310

Det teknologiske gjennombruddet kom den dagen Nokia 3310 blei konstruert. Det ekje nok me at mobilen har ein superfantastisk AI, men laderen så og fulgte me ligge i ein klasse for seg sjøl. Dette e alle grunner te koffår eg elske mobilen min.

Du kan sei at den romantiske perioden starta i 2002 kor eg då fekk min fysste mobil! Nokia 3310. Mobilen va faktisk så goe at alle sprang rondt me ann, me unntage fra Jon så sprang rondt me et hotell. Någen ville kanskje kalt det for et våpen, men nok om Jon. Nokia 3310 har vært me meg gjønå forskjelligt ver, innte ann fekk husarrest for 2-3 år siå. Koffår fekk den superkule mobilen din husarrest spør du vel deg sjøl. Jo, det begynte me at mobilen min ville kjøra sitt eget løb. Ringte folk, slo ann seg av automatisk. Hadde eg happy hour me mobilen, ja då slo ann seg og av. Nå leve eg mer i den uromantiske perioden som hovedsaklig består av ein store klomp i halsen og knust hjerta. Sjøl nå sitte eg me mobilen. Men egentligt ligge mobilen på sengå og skaffe seg energi så ann får muligheden te å holda seg oppe di neste timane. Eg lade mobilen fra 14:00 te 23:00 kver dag omtrent, men forsatt, når eg våkne opp dagen derpå e ann av. Laderen synge og på det sista verset. Någe eg opplevde i dag. Det har skjedd et normbrudd me strøminntage te mobilen eller strømutgivningå fra laderen. Enten eller så hjelpe det ikkje meg. Men alligavel, e jo aldri någen så sende meldinger te meg så eg vettkje ka eg engste meg for.
Sette me invaliditeten te mobilen min i perspektiv så tjene det meg i lengden. Eg sleppe å få kreft i kjydkagene. Eg sleppe å trykka fjeset mitt neri ein mobil te uante tiår (takk for pc). 70% av tiå eg trykke fjese neri mobilskjermen e det for å se om ann vil lada seg. Eg sleppe å kjøba nye mobil kver måned for enkelt og greit e eg ikkje kresen, derav holde eg ein stødig økonomi så kan bli sløst vekk på filmar. Eg sleppe å bli ringt opp av folk så trenge meg te någe. Eg sleppe å finna gjenstander så ikkje fungere (hum?). Uansett så e mobilen min genuin, egen klasse for seg sjøl og det e nettopp derfor ann aldri har blitt bytta ud + ann trekke damer te di grader.

9 thoughts on “Nokia 3310

 1. Egil

  E nok batteriet. D har vel aldri vært Nokia sin sterke sia. Hadde du hatt siemens sko du heller fått to batterier av meg.

 2. Karlsen

  stress me to batterier då… greit nok me ett, men hvis du ska ha ennå ett så må du jo fikla masse, og dette vil du bruga tid på så du heller konne brukt på å lada telefonen! konklusjon: ett batteri e nok det besta for rellez sin telefon!

 3. Odin

  Karlsen: Vel, om han får eit batteri som fungerer så er jo ingenting betre.. Då kan han jo lade mobilen kvar 5. dag eller noko (slik eg gjer med min, eller – trur det er ein gong i uka den trenger lading)… :)

  Men hugser godt igjen gamle dagar ja, eg hadde 3310 – Espen hadde vel ikkje mobil medan Jon hadde Motorolaen aka. mursteinen. Eg fekk Siemensen min som var mindre enn 3310-en Espen fekk. Så der var me, eg hadde minst mobil, Espen ant minst og Jon heilt klårt størst. Men så fekk jo Jon ein ny Siemens då – som er heilt klårt minst. Den eg har no er stor. (3410 eller noko??)

 4. Jg.a

  d e 3330 så e tingen!!!

  har og bruker eg ennå ;) (batteriet har begynt å svikte nå, men…)

 5. Teirik

  Utenom ein hard dørkarm som ødela indre displayet på min gamle nokia, så va det batteriet som va et problem… Det sama problemet hadde faderen på sin jobbtelefon, tilfeldigvis og nokia av same type som beskreve…

 6. Karlsen

  Odin, ja va goe gamle dager når me konne føla oss trygge når me jekk rondt mosvannet siden me visste at ingen ville angriba oss me den gigantiske klubbå i lommå mi.. (ja, eg snakke om telefonen) men nå e de tidene slutt, og nå har eg ein liden tass så smålig begynne å svikta meg… han låse seg av og t… batteriet e heller ikkje som det ein gang va, må ladan minst ein gang i ugå… jaja, e vel inget problem egentlig… hvis eg får tag i penger ein vakker dag ska eg få tag i ein nye siemens :D

 7. Karlsen

  uhm, eg meine at han holdt to uger, ikkje at eg måtte ladan to ganger i ugå :D

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.