Roser e røe, dikt er sløsing av tid!

Pust pust pes. Eg e litt småirritert! Hadde planer om ta ein litt morsomme dobbelknude. Einaste probleme e at for å få godkjent ein dobbelknude trenge du et hovedstyremedlem eller to styremedlemmer. Det har seg då sånn at folk så e me i styre e altfor inkompetente te å møda opp på skolen og holda seg der. Denne beskjedne knuden gjekk då ud på å lesa opp et selvkomponert dikt og gi ei rosa te samme person som ska ver ein fremmed. Høres ud som ein geniale ide. Som regel e alltid blåprintå geniale. Som oftest blir det sølt kakao på blåprintå, derfor får du aldri udført det i praksis. Her e jafall dikte:

Du min kjære grunnkurselev, hvorfor er det alltid slik at havet er blått, mens dine øyne er fult opp av, ja, noe helt rått. Uansett fargenyans vil jeg si at du er topp. Er det en ting jeg ikke liker, så er det hip hop. Men nok om meg, fortell litt om deg. Du virker grei, men kanskje ikke like snakkesalig som meg. Jeg er født med mangfoldige recessive gener, som viker for min fotballtrener. En ball er rund, du er slank og tynn, hopps, jeg må rekke fotballtreningen om en stund. Sjenert og yndig som du er, fengslet du meg med dine klær. Det hele er nesten som et begjær, etterfulgt av mangfoldige politianmeldelser fra din far, som mor, til og med din bror. Det sårer meg at et liv har en dårlig belastningsevne i henhold til egen lyrikk. Uansett, ta dette produkt, vann det godt og ikke minst hold det deg nært.

Trodde fysst at dikte sko ver te ein grunnkurs elev, men det stemte då ikkje. Eg tar godt imod positiv tebagemelding angåandes dikte.

Når det komme te denne berykta roså, va den ein litt tristare historie. Roså va sikkert meint så et lide opplyft og ikkje minst bonuspoeng for min del. Svosj, me lige alle bonuspoeng. Men sånn blei det aldri. Siden eg aldri fekk lesa opp diktet pga. mangel av folk så konne godkjenna, fekk eg heller aldri gi blomst. Eg tog me dikt og rosa på Tirsdag (4 mai), då va me totalt 9 stykk i klassen heile dagen. Går omlag 25 personer i klassen, seie litt om litt. Roså fra tirsdagen måtte derfor hivas. I dag tog eg me ny rosa, naive så eg e trodde eg faktisk at folk ville møda opp. Historien blei aldri så sukkersøt. Plan 2 va dermed å gi roså te ei i klasså og drida i knuden. Men siden personen stakk (va redde for å bli kidnappa, derfor stikke du vekk fra skolen, kor du e trygge) fekk eg aldri gi ann. Derfor heiv eg rosa nr. 2 og.

Nå dride eg i den skitne knuden, alt håb e ude. Eg vil aldri bli framstilt som ein vaskekte Romeo. Drittfolk i drittstyre :(

3 thoughts on “Roser e røe, dikt er sløsing av tid!

  1. Odin

    Hehe, ENIG, det vonde styret! Men er ikkje 3x vanlege russ = eit styremedlem? Så då kan du jo få 6 folk til å sjå på? Same kva, dritkult dikt osb :p Eg hadde blitt flau om nokon hadde lest det høgt til meg, eller forsåvidt om eg berre hadde stått å sett på òg.

  2. basic bastard

    Hmmm kremt ja heilt enig Hooost og atter et kremt etterfulgt av et aldri så lite hark HEY, SPIS BARK!: -Russastyret har skjellig grunn for å ikkje gå på skolen: Som dokker veid så e moral en formel løselig m/ alkohol… Dermed denne parol: We’re Lost in the tango.. like Jørn Hoel. We don’t know much about love (or school) -like Hanne Boel. Eg syns styremedlemmene gjør det einaste morale rektiga: De holde seg vekke i bagrus. Dette for å kvalitetssikra at russaknudene blir nøkternt observert. -Det e jo som kjent ikkje lov å f.eks kjøra bil og andre fremkomstmidler som f.eks Gulle te Eppa1… Eg håbe dokker ser saken fra styrets perspektiv. (hvis ikkje: Måtte du få HIV.) Med vennlig Hilsen Morten 3PÅA «terrorsjef» ved Bergeland v.g.s -a.k.a slækkazte maen =)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.