Alene, biletefangst

Eg har meldt meg på eit fotomaraton på Storedyret og i den anledning skulle eg take eit bilete med tema «alene­­». Sidan eg var vond i hovudet tenkte eg at eg skulle take ein tur ut, mosvatne passa bra.

Båssdunk utan kamerat

Svanemor vil vere åleine

Den grå blokka er åleine

Åleine; søppelet finn heldigvis ingen vener her

Åleine på ein benk

Teit nok bruka eg dette biletet; er ikkje det teit!?

Skriv litt seinare, Espen ventar…

3 thoughts on “Alene, biletefangst

 1. skjalg

  Fin Fotofangst … Som «gamal» fotograf (framleis aktiv – selde to bilete i går!) vil eg sjå på med vørnad på Odin sin estetiske formsans. Dette er god fotokunst … her kan me venta noko spanande utover hausten.

 2. Teirik

  Vakre bilder Odin :) Synd at Explorer ikkje e heilt stabilt med oppsettet av denne siä, og at eg sitte pä tysk tastatur og dermed e d ikkje heilt lett ä skriva ;)

 3. Odin

  Takk! :) Desse bileta var ikkje meint åt vere det beste eg har gjort akkurat. Ville 1) gå tur, 2) take bilete med tema «åleine». Det var altså knytt åt eit tema. Hadde det ikkje vore hadde eg nok take ganske annleis bilete :)

  Favoritten min av desse er (same som pappa («Skjalg»:http://www.skjalg.no)) den grå blokka. :)

  Eg lurer på om eg skal byrje samle bilete eg er nøgd med. Teirik: Internett Explorer er styggdom.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.