Kviteseid imorgon!

No dro folka me har hatt på vitjing dei siste dagane. Eg har ikkje hatt tilgang til pcen min på kveldstid desse dagane, men det har vel vore til det betre. Trur neppe nokon merka noko likevel. Dreg no til Kviteseid (Telemark) for nokre dagar.

Folka som var på vitjing er koselege vener av familien (org. pappa), dei bur i Bergen og står for masse flott. Er på venstresida, er vegetarianarar, kjøper økologisk osb :) Dag kjøpte faktisk økologisk havregryn, økologisk frukostmusli og økologiske rosiner til meg då han fann ut kva eg pla konsumere kvar dag. :)

Sjølv om eg ikkje sat her på pcen sat eg ein anna plass; nede på laptopen. Nedgraderte Ubuntu til den stabile versjonen. Skreiv på Qwerty-tastatur. Off. Fingrane er forvirra og eg skriv seinare igjen. Aaakk, men det eeer så utruleg herleg å skrive raskt igjen; men eg må halde meg frå fristinga. Om ikkje blir eg aldri rask! Dette miniinnlegget har jo take enormt med tid! Offa! Neinei; opp å køyre imorgon; må få litt søvn…

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.