Nytt hus!

Me har kjøpt nytt hus! Det ligg i austre bydel der óg leilegheita vår ligg. Etter ein spanande bodrunde mot slutten vann me. Finn ut om eg skal skrive under som eigar for å gjere evt. overtaking lettare, pluss skattefordelar o.l.

Stova til huset, (c) finn.no

Det er eit søtt lite hus me har fått. Var meininga at eg skulle bu i det og betale leige (8–10.000/mnd), men sidan det var vanskeleg å få det dekkja av siviltenesta blir det ikkje slik lell… Diverre. Hadde vore utruleg moro å få vitjing i eige hus! Så kunne eg ha laga middag til vitjinga! :D

Kart huset

Alle bilete er© Finn.no…

11 thoughts on “Nytt hus!

  1. Simon

    Da hadde iallefall jeg kommet på besøk de få gangene jeg hadde kommet meg sørover. Er det meninga at dere skal flytte til dette huset og selge det gamle, eller er det bare et lite «sommerhus» som dere skal bruke til diverse?

  2. Teirik

    Hmm, stilig :) Hadde vært kult om du hadde fått eget hus ja, sånn at du kunne bydd besøket på grandi når som helst du hadde lyst ;)

  3. Joey

    Javel… Gratulerer! Dere har faktisk kjøpt hus like ved der hvor jeg nettopp har kjøpt med leilighet. Hehe. Jeg har kjøpt en av leilighetene i et boligprosjekt i Verven, som ligger omtrent 2cm nord-øst for huset deres :) Men den står ikke ferdig før i mai, så det blir et år på folkehøgskole før jeg får flytte inn!

  4. Odin

    …og det er berre nokre få cm frå leilegheiten vår på Stavanger Brygge. Eg skal sikkert bu der neste år, då er det ikkje lange gåturen :D Kva du skal neste år?

  5. Joey

    Hva som skjer om et år er vanskelig å si… Enten tar jeg meg et friår, eller så begynner jeg på studiene. Da blir det nok forhåpentligvis Fjernsyn og multimedieprod. på UiS.

    Akkurat nå står jeg ovenfor et stort valg. Faen så vanskelig. Jeg har egentlig tenkt å gå dette året på folkehøgskole. Et år med Film, litt avslapping, komme meg litt bort fra familie og foreldre. Men sjefen vil ha meg på jobben det neste året. Han har sagt at dersom jeg velger å fortsette, kan han tilby meg jobben som salgsjef.

    Det innebærer mye jobbing og lite fritid, men en årslønn på over en halv million kroner (!!!). Helvete, de pengene frister mye, men jeg vet ikke… Egentlig burde jeg nok ta et år på folkehøgskole, men jeg klarer ikke å bestemme meg. Noen råd?

  6. Odin

    Woow. Råd? Nei, hehe, eg er nok ingen til å gje råd til deg om dèt. Du har nett like mykje (eigentleg meir) tyngde til å velgje det rette. Hmm. Eg hadde gått folkehøgskulen då; men det er av di eg plar prioritere slik. Tenkjer langsiktig og meir på kva som vil gjere meg lukkeleg i det lengre perspektivet :) Men det hadde vore noko eg måtte ha tenkt ein del på.

    Det studiet på UiS kjem eg òg til å søkje på neste år (sannsynlegvis). Det hadde jo vore max om me kom inn saman ;) Kunne me sitje der nede i austre bydel og hacke flotte filmar :D Wihiii!

  7. skjalg

    Apropos Huskjøp: Eg vil anbefala adle som kan det å kjøpe seg eit husvere nå. I nyhetene i dag sa dei at det aldri har vore så billig å etabelera seg for sysste gong som akkurat no. Kjøp i vei… dei som har sikkerhet i sine foreldre osv…

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.