Odin Bond fiksar pcar rett før bygget sprengjer i lufta!

AHAHAHH! Dritkult! :D Eg er nett kome frå jobb, og der var alarmen i ferd med å gå medan eg hadde eit par rom med pcar eg fiksa på igjen. Det blei springing. Det blei høg puls og utruleg spenning! Hahah :D Var slik stemme ute i vrimleområdet (frå ein pc) som fortalte at alle måtte forlate bygget, alarmen gjekk snart. Nett som i ein spenningsfilm!

Ååå! Eg er så gira! Dessutan ringde eg Reb og skal bort der når ho er ferdig med å sjå film. Okok, går litt tilbake igjen. Det er sundag i dag, kvifor var eg på jobb? Jo, nokre speidarar frå tasta hadde døgna og hatt LAN på skulen. Difor skulle me vere med dei, dessutan måtte me ghoste ferdig pcar, og eg måtte sjå til å fikse dei som ikkje funka skikkeleg. Eg hadde ein kei dag på jobb i går, skreiv på eit innlegg om det; som eg viser her:

Lang dag på jobb

Arh. No er klokka kvart over seks. Eg har endå ein time igjen. Då skal eg heim og jobbe endå meir. Med firma mitt då, skal redigere for Pat som kjem bortom. Når han dreg kjem eg sikkert til å redigere på “Hva er det med Monica?”. Med andre ord over 12 timars arbeidsdag.

Vel, om meg og Pat blir tidlig ferdig vil eg sjå om eg kan dra åt Rebecca. Eg har fått meg kjærast, men har ikkje klåra skrive noko om det. Vil ikkje at det skal vere korkje klisjé eller kjenslelaust. Har rett og slett vanskeleg for å skrive slikt, treng vel tid på det :)

Eg får heller ikkje snylte middag av Rebecca og familien i dag, så det blir kanskje frukost (halvt grovt horn med smør, ost, skinke, egg og agurk) og nattmat (5–6 økologiske knekkebrød med smør og ost) som elles. Jaja. No stikk eg herfrå og gjer meg klår heime. Er masse speidarar som spring rundt i gangane her, får fullføre dette innlegget heime heller.

Tilbake

Åh, så original overskrift. Jaja, eg gjorde ikkje ferdig det innlegget som dykk ser. Men Pat kom, eg lagde middag (skulle vere omelett, men blei noko heilt anna – eg lagde fyrst “scrambled eggs”, så putta eg mjølk og mel i (wtf!?), dette åt eg med brød). Var litt godt, men eg lagde visst for to, så eg åt berre halvparten.

Meg og Pat jobba, eg var så trøytt eg kunne daue – eg var sikkert ikkje særleg moro å jobbe med :P Hihih. Vel, det blei betre. Mamma og pappa kom heim, pappa var dritsur, eg lo av han. Det fekk meg i litt betre humør. Han irriterer seg slik. Stakkars mann. Leve litt. Ikkje bry seg om ting som trass alt berre er ting. Eg hadde ikkje vore så mykje heime av di eg har vore med Reb, difor har eg ikkje sett at postkassa var 100% stappa og at bossdunkane framleis stod på vegen…

Eg jogga med Pat til bussplassen. Eg hadde tenkt å ringje Reb på tilbakevegen. Det gjorde eg. Godt å iallfall få snakka med ho. Ho hadde skrive eit innlegg om at me var kjærestar, men ikkje lagt det ut. Dette las eg og dagen var kjempebra etter det :D Ho har lagt det ut no; Beccaland – Jeg er forelska!. Eg var heilt frå meg av å lese dette i går! :D Ho har skrive så fantastisk herleg og kjensleladd, ei sann fryd å lese. Eg blei heilt vekk av det :D Hihi. Den elles keie dagen.

[00:53:06] Odin: Oooh, eg leser det Reb har skrive. Hahah :D (l) Ho er så søøøt :D

[00:58:09] Odin: Oooooooooh, fantastisk innlegg ho har, hekkan så flott. Du burde glede deg : )) hihi. Kan hende det tyder mykje meir for meg, då menmen ;) Er moro for deg óg, det veit eg.
[00:58:39] Inziladun: hehehe, jævla teaser ;) tihi :P
e litt morsomt ja :)
[00:58:55] Odin: Ååå, hahahah. Eg kan liksom ikkje slutte å superglise :D Hahah, eg er så lukkeleg : D
[00:59:17] Inziladun: hihihi, fancy-schmancy! thats a new Odin! ^^
[01:00:08] Odin: Eg skjelver slik eg gjorde då eg hadde sagt til Reb at eg var forelska, skjelver slik. Slik god, men likevel ganske anspent. : )
Sto slik og klemde ho, medan og skalv.
Hahah. Hihi. Skal sende melding åt ho; så veit ho at ho kan leggje det ut med ein gong ho er på pcen. : )

ODIN HAXXORZ SCHOOL

MEN! Hihi. No er me her i dag! :D Hadde sagt hade åt speidarane, meg og Geir (sjefen) hadde starta opp 29 pcar på det rommet dei satt; dei skulle tilbake til “skulemodus”. Elles har me reinstallert alle dei ~300 pcane på skulen for å få inn 5 nye skrivarar + oppdatere win98 (spypå) med sikkerheitsfiksar. Ein del av desse pcane fungerte ikkje då me var på runden i går. Difor sprang eg rundt å fiksa.

Eg såg på klokka. Wooow. Eg sprang åt neste rom. Eg kopierte HD-en frå ein pc til ein anna, peer-to-peer kloning, på dei som ikkje funka. Serveren var opptake med å ghoste opp speidarrommet. Eg visste no slo snart alarmen inn, – plutseleg høyrde eg høgtalarane ute i vrimleområdet byrja bråke; ein mannestemme fortalde at alle måtte forlate bygget, alarmen gjekk snart på.

Pulsen var oppe i halsen då eg sprang åt IT-verkstaden. Eg måtte pakke saman, slå av, låse. Siri og Hege hadde båe sagt “neivel då! (surt fjes)” av di eg ikkje hadde svara dei. Eg hadde sagt noko liknande før, då eg prata ein del med dei utan å få svar (var visst oppe og fiksa te) for å så heller stikke å fikse pcar. :) Men det var berre moro, som sagt, sjølv om eg lata som om eg gjekk litt missnøgd, haha :D Så sa eg raskt åt dei at alarmen gjekk snart, at eg måtte skynde meg.

Serveren hadde stoppa, ein av pcane hadde monga seg. Eg måtte springje ned på 151 å sjekke/fikse det óg. Eg fløy ned trappane og adrenalinet bruste, klokka tikka stadig mot alarmtid. WEE! :D Så spanande det var! :D Eg sprang rundt åt alle pcane og sjekka di, fann feil på ein (for liten HD for heile biletet) og kobla den frå. Så låste eg og sprang, sprang, sprang ut :D Eg elskar å springja på den skulen, alt er så ljost og fint. Kvit skule. Kjempefin skule :D

Eg låste opp ytterdøra og kasta meg ut, så byrja eg le. Masse, – eg var jo heilt mutters åleine på skulen – men hadde nokon sett meg må dei ha trudd eg var spinn hakkande gal :D Eg lo og lo. Så hoppa eg inn i bilen, ringde Rebecca, sat meg inn og køyrde heim med vindauge ope medan eg song kjempehøgt. Inne i tunnellen dei andre bilane ha høyrd meg. Hahah :D Så moro :D

Kriblande kjensle det der. I tillegg ser eg Rebecca igjen i dag ;D Hihi, snart, når ho er ferdig på kino. – Ah. Me skulle visst filme i dag, men det hadde jo eg gløymd – så eg var jo på jobb då. Stakkar Espen. Fann ut me kunne ha filma 16:15–18:30, men eg fekk ikkje tak i Espen, så det gjekk ei. Eg var veldig gira på filming – hadde sikkert blitt bra med dette humøret ;D Hihi. Jaja, me har avtale kl. 14 imorgon så. Best det blir bra då :D Jeppjepp! Eg gjer noko anna :D

3 thoughts on “Odin Bond fiksar pcar rett før bygget sprengjer i lufta!

  1. Skjalg

    Bare så det er sagt – overfylde postkassar og søppelspann som står på vegen inviterer potensielle tjuvar, uerlege folk til å prøva seg… Dersom ikkje folk veit det frå før – så veit dei det no. Og Odin – du fekk jo ei mistenkjeleg på døra du her om dagen….

  2. Karlsen

    Ska sei. Skjalg vett koss tyvene jobbe.

    Har alltid lurt litt på koss de har råd t alt utstyret de har, leiligheter etc….

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.