Fest med Rebecca

I dag skal eg på fest med Rebecca. Ei i klassa hennar har bursdag og har invitert høgt og lågt. Veninner har ymta på at dei skal sjenka Rebecca. Slikt blir eg særs sint på. Me får sjå korleis det går. Vonar det blir moro! :D

9 thoughts on “Fest med Rebecca

 1. Odin

  Som eg trudde var det ingen som nemnde det ein gong. Men eg tenkte eigentleg ikkje noko særleg på det; «Lokalet.no»:http://lokalet.no var ein skikkeleg drittplass. Fy for ukoseleg, ekkel plass har eg ikkje sett på lengje. Eit digert rom med dårlege ljos, masse bord og ekle stolar – råttent, forbrent tak og så falleferdig at ein skulle trudd det hadde falt under oss medan me sto der. OFF. Ekkel plass. Aldri lei dén.

  Men det var så drit på festen at me heller gjekk ut, – gjekk på kafè på Sting. Kosta mykje, men eg pimpa kaffi i ein time. Etter litt kom Lolly og Kamilla, to vener av Rebecca. Eg var utruleg trøytt (då Reb kom her sov eg…) heile tida. Så det var ikkje stort. Men koseleg på Sting.

 2. Teirik

  Tja, kanskje lika greit? har vært på lokalet sjøl, og va ikkje akkurat ein toppers plass nei.. men viss det skorte på alternativer, så tar du det du kan..

  heeh, sting? :P du like den plassen du? ;) Koffor så søvnig?

 3. Odin

  Espen: I dag var me på Okkupanten (_ungdomskafè) i Sandnes, der me var etter Maria Mena-konserten. Superbillig der. Så ein god kontrast til då eg var på Kult-kafèen sundag (114kr) og Sting fredag (100kr). På Okkupanten bruka eg ikkje meir enn 35kr. Og det var masse kaffi og ein panini med bacon, tomat og majones :|

  Teirik: Eg er ein søvnig, trøytt, kei type… Slik er stoda.

 4. Teirik

  sting…. homofile du tenkte på, espen? :P

  odin: e du vel ei! søvnig? kanskje, men du må sova merr! kjedelig? ikkje ein plass :) skjerpings mann! ;)

 5. Odin

  Teirik: Nei, han tenkjer på stive prisar trur eg. ;]

  Dessutan er det kulturellt interessera folk som går på Sting ;-) Stilige folk.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.