Største løysinga på minste problem

Eg fiksa nett ein skrivar på huset, men det tok tid! Meg og Terje har fiksa nokre ganske avanserte nettverksproblem er i bygget og lagt om heile strukturar.

I dag var printeren nede. Sjekka heile nettverket og alle switchane inn til routeren som ligg bak printeren. Skanna pakkar og styrte før eg såg at den lille nettverkskabelen frå routeren til maskina ikkje var i.

Snakk om å testa det mest opplagte fyrst…

2 thoughts on “Største løysinga på minste problem

  1. Teirik

    hihi, høres ut som det e tatt rett ut fra techstories :D Sånne ting e jo någe av det fysste ein sjekke, though ;) det samt om an e slått på ;)

  2. Odin

    Ja, men eg har fiksa så mange superavanserte problem i det siste. Fyrste eg har sjekka var jo straum osb. Eg såg elles at kabelen eg ville ha trukke ut sto i. Det er altså ein kabel som går inn til bakenda av maskina inn i ein router, – så går ein liten kabel videre inn i andre sida av maskina. Eg sjekka ikkje linken til den siste kabelen.

    Ahvel, er mykje slikt som skjer :-)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.