Våt start på dagen

I dag sto eg tidlig opp. Frisk og rask. Kjendest ikkje ut som om eg sov noko stort (for ein gong skuld), men eg var frisk som en fisk lell. Veldig underfundig. Eg mistenkjer eg vakna i 6-tida og berre låg stille til eg sto opp kl. 7. Dette er høgst uvanleg, forresten.

Etter gårsdagen var eg svett som ein fole med ansvar for heile kongefamilien opp ein heller bratt bakke, difor trong eg ein dusj. Endeleg hadde eg tid til ein skikkeleg ein. Eg tok på meg nye klede og var klår. Så gjekk eg ut av badet og prompa litt. Du veit korleis du kan kjenne forskjellen på om du må prompe eller på do? Vel, det fungerer ikkje om du har ­_laus avføring_.

Så… Ja. Eg måtte dusja på ny.

8 thoughts on “Våt start på dagen

 1. Karlsen

  javell så du hadde rennå… kan ofte by på problemer når du må fisa, det e derfor greit hvis du lette litt på trykket, sånn at det bare komme ut litt analsekret, då e det lett å kjenna om det e poop eller bare gass så vil ut det tranga hålet.

  vel vel, eg håpe at du bytta kler sjøl om det ikkje blei nevnt i teksten

 2. Odin

  Eg dreit meg rett og slett ut.

  Karlsen: Nett no skylde eg boxaren nok til at eg kan leggja han til mamma. Trur ikkje ho hadde vore glad for å få ein, eh, uhm, så skitten boxer :P Eg byta berre boxer, eg trippel-sjekka buksa; det heldt seg inne i bokseren. Eg var rask nemlig.

  Hihi.

 3. Teirik

  hihi, odin då :p sånn trodde eg åravis med erfaring hadde lert deg rutiner på ;) menmen, morsom start på dagen min, å lesa om den våte starten på dagen din ;)

 4. Odin

  Rebecca: Trudde du ville lika det, ja ;-)

  Teirik: Moro at du syntest det var moro. Hihi. Skuledag imorgon!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.