Endra design på sida

Endra heimesidedesign, forsida ser mykje betre ut no. Med oppdateringa så vil heimesida sjå litt rar ut i Internet Explorer; men det drit eg i. Gidd ikkje fiksa det, dei som brukar IE ber om det, nemlig.

Eg skulle posta denne, men så klåra sjølvsagt IE å koma med feil-side, når eg gjekk tilbake var det eg hadde skrive vekk; det er typisk IE (dårleg måte å gjera ting på). Om du vil sjå korleis sida mi eigentleg ser ut, bruk ein bra nettlesar som FireFox.

6 thoughts on “Endra design på sida

 1. Egil

  Må sei eg likte oppdateringen. Stiligt me kortnytt kor du kan skriva «bloggish» korte artikler. Du burde kanskje ha ein statisk melding nederst på siden eller någe, eller gjerna et script som fange opp browser-agenten te IE, som seie at brukeren bør legga inn ein standard-compliant browser som f eks Firefox for å se siden optimalt (dog synd at an ikkje takle acid2 ennå).

  Nå mangle du bare någe fancy schmancy AJAX som hente artiklene inn uden å reloada siå for the perfect touch.

 2. Egil

  Og ein aen ting eg kom på; ka me å ha ein lokal blogtracker som vise siste poster fra din, jurg og karlsens, teiriks etc? Konne blitt ein hendige startsia.

 3. Egil

  Nå blei d veldig mye her :P (vurdert å la folk redigera kommentarene?), men har du vurdert å ha to sidebarer istedenfor ein? F eks hatt meny, oppdatert og kommentert som før mens hatt kortnytt i ein egen kolonne. Tungvindt å måtte skrolla såpass mye for å lesa kortnytt, og ingen browse vel me 800×600

 4. Odin

  Egil: Skal sjå om eg får mekka ei dynamisk IE-melding som seier ifrå til dei som brukar IE. Fancy schmancy Ajax ventar eg på til det er ei god løysing klår for WP (det er nokon prosjekt som ser bra ut allereie, då!)

  Ein lokal planet hadde vore noko, ja. Eg skal sjå på det. Du må gjerna koma med forslag om du vil.

  Redigering av kommentar stør diverre ikkje WP. Kanskje med ein plugin eller i ein nyare versjon? Det er noko eg vil tillata iallfall. Eg gidd ikkje endra på designet for mykje; men eg har vurdet å ha kortnytt på framsida som små «spesialnyhende». Men har ei gidda.

 5. Egil

  Ein aen ting e at kortnytt ikkje komme me på rss’et. Tenkt å legga de te eller evt mekka et eget feed for kortnytt? Fant den hendige tjenesten http://www.netvibes.com , men får jo ikkje fram kortnytt. Stress å sjekka manuelt om dår e någe nytt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.