Glaaaaaaaad i Rebeccapus

Oooh, eg er så GLAD i kjærasten min. Ho er superdupersøt og verdas beste kjærast. Ho er herleg, snill og veldig flink. Men mest av alt så er eg jysla glad i ho. No har eg ikkje sett ho på leeengje, og eg savnar ho faktisk. Eg ville vera med ho. No :(

Eg plar ikkje savna folk, så det må vera veldig spesielt. Eg skal sjå ho på fredag. Men det er jo leeengje til. Akk. Jaja. Det er vel eigentleg berre bra. Det er moro å savna nokon; kjenner ikkje på kjensla for ofte. Gler meg iallfall til eg ser Labeccapusen min igjen! :D Men. No. Må. Eg. Sova. Ikkje tulla meir. :S

Rebecca+Odin!!! :D

3 thoughts on “Glaaaaaaaad i Rebeccapus

 1. Egil

  DÅ e d ein smule ironisk at hu ikkje får merr plass på siå di enn i kortnytt langt nede te høyre :p

 2. Odin

  Då ser alle heile teksten på alle sidene. Ikkje berre ein ingress på hovudsida ;-) Men, eigentleg – dette er eit bloggish innlegg og du veit det. Dette er inga sak, det er eit utbr^ot.

  Dessutan er lengda så litan, eg ser mykje på det. Små ting, små tekstar legg eg ofte i Kortnytt. Ja, – blogginnlegg ligg der. :P

 3. Skjalg

  Den var veldig søøt den – Og Egil, eg såg han etter minuttet og eg har ikkje lese på Odin si side sian januar trur eg…

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.