Ein fotoamatør tek overeksponerte bilete

Ååå! Vakkert bilete av den vakre kjærasten min Reb. Men AKK. KORLEIS INNI HELVETTE SATAN KLÅRAR EG TAKA OVEREKSPONERTE BILETE!?!?!? :(((( Nybyrjar :( Trudde eg heldt meg over slik standard.

Det var rart, eg hadde jo på automatisk (p) – med +0.3 EV… Kanskje eg trudde eg hadde det, men hadde noko anna :\ EXIF-informasjonen seier eg har hatt det på manuelt. Eitt bilete har eg take med (P). Off. Så dei fleste bileta eg har take i det siste er dårlege. Take av ein ekte fotoamatør; meg.

Rebecca, overeksponert

3 thoughts on “Ein fotoamatør tek overeksponerte bilete

 1. Monique

  Aww, pent bilde:D Alt av Rebecca e pent uansett^^

  Når det komme t kameragreiå så kan eg nok dessverre ikkje hjelpa deg någe særlig:)

 2. Odin

  Eg viste det til Reb og nokon av veninnene hennar i dag; og, ja – eg synest det er særs flott. Det synest dei òg. Einaste som var skeptisk var Rebecca. Ho må lera seg kva som er pent ∗glis∗

  Men skulle ynskja det ikkje var så overeksponert, menmen – får nok av andre høve til å taka bilete av den superherlege kjærasten min! :D

  Eg treng ikkje hjelp, Monique :-) Men eg var litt opprørt over at eg kunne gjera ein slik feil. Grunna var meir eller mindre av di kamera hadde lite straum, eg såg aldri på instillingane slo kamera raskt på og tok bilete då eg trong. Menmen, skal vera endå meir påpasseleg framover. Det i bakgrunnen er ein søt fugl som flaksar forresten ;-)

 3. Rebecca

  Klart jeg var skeptisk! Har ennå ikke klart å bestemme meg for om jeg synes det er fint eller ikke. Typisk jentegreie, tihi:P

  Overeksponert! Lærte meg et nytt ord og trodde jeg skulle imponere vennene mine med det første skoledag. Det var veldig skuffende. Alle visste jo hva det betydde :(

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.