Heime åleine

Eg er heime åleine desse dagane i byrja av påska. På onsdag reiser eg med Espen og co til Mosterøy. Mon og tys jobbar eg. Nett no er det skralt med mat, eg må visst handla inn. Hev lura Helene til å laga mat til meg på mondag, så det er ein dag eg ikkje treng stressa; men elles må eg finna på noko.

Så, – no er det berre å koma på vitjing til meg! Eg hev opne dørar. Wohoo. Masse kaffi og kak… Hum, eg får lera meg å laga kaffi då – og laga kakar. Om eg får folk. Så, pliiiis, kom på vitjing.

8 thoughts on “Heime åleine

 1. Egil

  Då e du vel politisk korrekt nok te å dekka te skiltane før du kjøre gjennom renfast-bommen?

 2. Egil

  Eg e desverre ikkje i Stavanger i påsken, så kan ikkje besøga deg. Men sei ifra neste gang du e på disse kanter ;)

 3. Odin

  Egil: Nei, – eg synest faktisk det er heilt greitt at bommen står litt lengre. Det er alltid nokon som hev betala den infrastrukturen me nyt dagleg, før oss. Det eg ikkje liker er når dei private selskapa som driv dette tek ein diger prosent i «administrasjon», som eigentleg berre er koseturar / festing o.a.

  Synest Rennfast-buane bør tola å ha bommen der litt lengre; sjølv om staten må gjekke seg 5 hakk ned og vera litt mindre overlegne.

  Ang. Oslo, så er eg der oftare og oftare. Eg skal bort på LST-møte om ikkje so lengje no; sjølv om det ikkje skulle bli haldt på skrivarstova lell. Difor dreg me vel litt vekk frå Oslo.

  Teirik: Hehe. Javel. :-) Eg får sjå kva eg gjer i dag. Må få ringd Reb og høyrd. Gjer det no.

 4. Teirik

  aah, ja, leave me a message holdt eg på å sei :P e HamKam – Viking på tv kl 6, men itte det, så kunne det vært gøy å hilsa på deg igjen :P eller før for den saks skyld :)

 5. Odin

  Espen: Det hev eg (som den framadtenkjande personen eg er) allereie gjort! Paaske-versjon er klår.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.