SATAN INNI HELVETTE DRITTSYSTEM!

SATAAN INNI HELVETTE!! No hadde eg nett skrive eit superlangt innlegg om nynorsk. Bruka over to timar. Sjølvsagt klåra eg gjera noko litt for fancy på tastaturet slik at eg mista jævelskapen! INNI ÆÆÆÆÆÆÆÆÆRGH!!!! :((((( Faen! Neinei. No får de heller venta to veker til på oppdatering. NO ER EG LEI FOR FAEN.

6 thoughts on “SATAN INNI HELVETTE DRITTSYSTEM!

 1. Skjalg

  Dette var underleg. Dette var sterk kost. Eg så trudde det var andre så øydela for deg Odin – men nå ser eg at ein dataekspert som deg og kan gjere slike fatale feil som dette….

 2. fohålet

  no må de leggje ned tastaturet slappikkar og sie hønor og hell springje rundtom i naturen gud he laga ti dykk!! les her om kabelsatan som ikkje stend opp før midt på dagen og ikkje gjer eit vitugt slag ellest, eg bli provosera må de skjøne!! ha forfedra ant dette ha nog faenskpa skåte salva sine anna plassar enn i høna på moy dykkå ska de vite! dette er ei stor skåm!!!

 3. Egil

  Alle veit at ein må lagra tidlig, og lagra ofte. Her på plesken (ordboka sitt forslag for helpdesk :p) har eg høyrd om lagt meir keisame ting, så sjølv om det er kipt er det ingen katastrofe ( som til døme 5 timar med heime-eksamen.) Du fer skriva/etterspørja ajax autolagring til neste gong :)

 4. Odin

  Det er Ajax autolagring no, Egil. Viss ikkje hadde du truleg sett fleire av desse sinte meldingene.

  Og CTRL + Z fungerte ikkje, nei ff, eg er då informatikar, ikkje mongo!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.