Satan inni helvettes Windowsdrit!

Eg er så drit lei av å jobba på Randaberg nett no! Mine verste draumar om å slita med noko HELVETTES WINDOWSPISS har vist seg å vera sanne. Eg er så jævla lei av å fiksa noko piss som ikkje fungerer! Windows på tenar? Windows som kritiske system for printing og eit kortsystem byggja på Windows? Korleis kan folk vera så MONGOTEITE!?!??! Kvifor bygg dei ikkje løysingane på Linux og allereie fungerande, gode opne kjeldekode-prosjekt? Satan, så vanskeleg alt skal vera når ein ikkje gjer alt sjølv.

Eg trivest utruleg godt her; men med dette helvettes kort- og skrivarsystemet trivest eg ikkje i det heile take. Det er noko ekte piss, eg hev bruka enormt mykje tid på det – men det går knapt nok frametter. Det fungerer på ein måte, men problemene er store nok til at eg kan bruka heile dagane på det. Når kortsystemet ein gong blir ferdig og fungerer (utan stress), ELLER levert tilbake, kan eg få ro. Det vonar eg skjer snart… Pissesystem.

Notat: Eg hev skrive fleire slike Windows-innlegg, men aldri publisert dei skikkeleg. Trur eg. No kan eg leggja ut dette i staden for det lange nynorskinnlegget eg mista. Så då blei det oppdatering, lell. Kanskje eg skal ut med eit av dei andre óg, no som eg er i gang. Må vel skriva litt meir på dei, jaja.

1 thought on “Satan inni helvettes Windowsdrit!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.