Meg og Lab til Kviteseid!

Endeleg skal me på ein skikkeleg tur, meg og kjærasten min Rebecca. Me var jo på Amandus-tur, men det var jo ikkje tur-tur. Det var festival. Det er rett før eg set meg inn i bilen for å starta på den lange turen til Kviteseid. Me skal klippa plenen og helsa på morfar utanom å sitja lengje i bilen, sjølvsagt. Vonar det blir moro.

Kviteseid er ein flott plass i Telemark. Mamma vaks opp her og hennar foreldre har budd på same plassen sidan. No er mormor daud og morfar flytta inn eit par hundre meter frå det arkitektteikna funkis-huset. Det er ein butikk i det, – men i vinter var det ein vannskade; så heile huset er meir eller mindre ribba for ting og tang no. Eg anar ikkje korleis det ser ut der lengre, blir moro å sjå.

Eg kjenner meg og Rebecca byrjer få eit litt meir ekte forhald – det er godt å vita at det ikkje treng vera leikeforhald lengre. Etter 8 månadar (som me no hev vore saman) er me ikkje blinda av å berre vera saman lengre. Så me kan konsentrera oss om anna enn å berre gjera typiske kjærasteting (slik ein ikkje gjer med andre). No kan me gjera fleire ting som er genuint kjekke òg. Dessutan tek me heller opp problem istaden for å gå å tyggja på dei.

Uhm, men, eg må på do – så dra. Ugh, sikkert rush no. :-(

Forresten, eg veit det var ei minioppdatering. Men slik er det no ein gong, eg er ikkje så aktiv på å skriva for tida. Desto meir tid til anna ^^. Eg oppdaterte forresten av di eg såg Tor Eirik endeleg hadde fått litt inspirasjon.

4 thoughts on “Meg og Lab til Kviteseid!

  1. Odin

    Teirik: Rebecca svara ;-) Hihih. Synest ho var god på responstid då. Flink til å svara raskt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.