Skyting på Aker Brygge

Eg var med Maria og Øystein og solgte nynorsk, økologisk supergod is på Aker Brygge. Me stod i fleire timar. Då meg og Maria endeleg satt på veg heim gjekk me rett i nokre politi-sperringar. Det var menn i kvite frakkar og masse utstyr, kamera og anna politi-greier. Her hadde det visst vore skyting på Aker Brygge, rett bortfor oss medan me solgte is. Kanskje difor det plutseleg blei så få kundar?

2 thoughts on “Skyting på Aker Brygge

  1. Skjalg

    Det det eg seier – Oslo og Stavanger er mykje meir uttrygge enn Manila og Ho Chi Minh City. I Stavanger skyt dei og på gata for å ikkje snakke om NOKAS-saka.

  2. Odin

    Skjalg: Velvel, eg meiner ikkje det er spesiellt utrygt. Skyting skjer vel ofte i Manilla? Det er berre ikkje stort nok til å klistra over nyhendeskjermane heile dagen. Same kva; å gå å vera redd for slikt øydelegg ein mykje meir enn den reelle faren er. Det er nett som å vera redd for å fly men ikkje redd for å køyra bil!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.