Kalde tider

Det er dritkaldt når eg står på Sinsen t-bane og ventar på banen. Dritkaldt. Hekkan, eg trudde det var Stavanger som var gufset med vind og greier. Her er det dritkaldt, pluss vind! Brrr. Eg står og speidar opp på jarnbanen medan eg ventar. Dei går parallelt. Eit lokaltog går forbi. Det er noko rart med det. Det kjem nærare og eg ser det; taket er fullt av sno! Ikkje kome noko her endå, men det er visst kome sno i omland.

5 thoughts on “Kalde tider

 1. Egil

  Ta d heilt me ro Odin, drittvere harkje begynt ennå. Bare vent te januar, då e d godver me masse masse snø, vind, forkjølelse+++

 2. Egil

  Jepp, skikkelig vind og, slapset fyke jo nermast horisontalt bortover. Glede meg te å gå te bussen fra jobb :S

 3. Odin

  Egil: Eg er med Simon no. Han er særs sint på det dårlege vêret. Me skal på TV snart. Om tjue minutt. Hax max.

 4. Skjalg

  Det er noko galt med tia di Odin – Det er ikkje 21.42 enno… Elles så får er rapport om storm og 20 meter bølger ute i Nordsjøen. Uver på Austlandet er vel ikkje anna enn ein vindpust her i Rygjalandet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.