Litt lengre enn venta

Eg går inn på Ping. Må få betalt desse tri rekningane. Eg sjekkar eposten og bloggane eg fylgjer med på. Plutseleg er heile dagen gått. Bussen heim er gått. Eg sit oppe til kl.5. Les på ymse. Står opp kl.10, loggar inn på pcen igjen, sit til 16. No er eg svolten. Lengje sidan ekte mat. Eg et med Johan på Fredrikke.

Ned til pcen igjen. Eg sit. Klokka vert 0:00. Finn ut eg lyt rekkja siste tbane+buss heim i dag. Morten blir med. Eg går ut døra etter å ha vore på Ping i nesten 36 timar i strekk. Faen, tenkjer eg. Seier det òg. «Faen». Dette kjem eg på sekundet eg går. Morten hev nett lukka døra og går rett bak meg. «Eg gløymde å betala rekningane. Heile grunnen til at eg kom».

6 thoughts on “Litt lengre enn venta

  1. Egil

    Hehe, skills. Men e jo ikkje så rart egentligt. Fram te du får deg ein skikkelig hybel som tilfredstille ein informatikers grunnleggende behov så må du bare fortsetta å henga på Ping uti de seine nattetimane.

  2. Odin

    Miriam: Hehe. Kjekt med kommentar frå den kanten òg. Eg hev fleire slike innlegg. Lyt få nokon av dei ut no.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.