Mi oppvaking

Utruleg løye. Kvar einaste, bidige dag vaknar eg opp eitt kvarter før ringjeklokka ringjer. Eg står opp forskjellege tider kvar dag, men opnar augo og ser på klokka eitt kvarter før mobilen lagar stygge ljodar lell. Dette gjeld når han står på 7, eller til dømes 11. Men i dag vakna eg for tidleg. Det var berre av di eg trudde mobilen var satt til 0900, og ikkje 0915.

Må vel berre vera den biologiske klokka som fungerer særskild bra i det siste. Eller kanskje berre nett slik han er meint til å fungera. Same kva; kudos kropp!

8 thoughts on “Mi oppvaking

 1. Egil

  Eg vokne av klokkå, skrur på tv’en og ser nyhetene før eg står opp. Bah, Camilla begynne 8 på jobb idag. D betydde å stå opp tiidligt. Jaja, kaffi hjelpe.

 2. Egil

  Hehe, eg bruge mellomklikk på netvibes, sånn at bloggen åpnes direkte. Ingen ingress for meg :S

 3. Odin

  kudos, singular noun

  • praise; accolades.
   The talented, young playwright received kudos for his new drama.

  Although it ends in an -s and may fool people into thinking this is a plural noun, kudos actually comes from a Greek singular noun, and in English it is used as a singular noun as well. A singular form «kudo» with plural «kudos» has been used, with the singular word meaning «a statement of praise,» but this usage has been discouraged.

  Henta frå http://en.wiktionary.org/wiki/kudos
 4. Odin

  Egil: Du las ingressen lell, då! Forresten så hev du blitt ein racer til å svara i det siste ;-) Det er mykje og bra. Nett slik eg likar det. Hoho. :]

 5. Odin

  Egil: Veit ikkje, han er jo heilt ferdig omsett for lengje sidan. Og om eg får seia det; det er ein særs mykje betre omsetjing enn nb_NO. Sjølv om eg laga han utruleg raskt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.