Norsk esperantoungdom på TV, Odin på TV?

Safari skal gå imorgon tysdag 28.nov, dei var der under fotograferinga av meg, då eg var modell for Bård Ask (hoho). Blir moro å sjå bileta til Bård Ask, han var ein kul fyr. Om dei viser og seier noko om NJE, so er det visstnok jomfruferda på TV. Om du vil sjå meg i sexy singlet, med vifte i håret og rå «pose», kann du sjå på NRK1 kl. 2230 (Safari).

6 thoughts on “Norsk esperantoungdom på TV, Odin på TV?

  1. Odin

    Egil: Dei gjer det med eit par program. Får sjå.

    Nado: Hmm. Det går nok ikkje. NRK er ikkje den snille PBS-en (Public Service Broadcasting) dei skulle vore. Sjølvsagt burde jo eg som norsk statsborgar eigd det NRK laga. Men diverre hev dei kopiretten på det, og verkar restriktive um han. Nei, lat no TV-lisensen gå over skatten og statsbudsjettet og lét oss alle få bruka det dei lagar sjølv. Eller, eit klipp vil vera under «Fair use» – so eg kann vel leggja det ut um det blir noko.

  2. Odin

    Skjalg: Det eine biletet av meg var òg i magasinet «Fotografi» i førre nummer. Eg såg det heilt tilfeldig, trur eg. Hmmm. Menmen ;-)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.