Eg hev fødedag i dag

Eg hev fødedag i dag … om enn, ein superkei ein. Imorgon er det eksamen i 1040. Noko eg ikkje trur gjeng like bra som eksamen i INF1000 (der reknar eg med A). Eg vert likevel skuffa om eg fær ein C i 1040 no, då vil eg truleg taka faget om igjen. No skal eg snart på årsmøte i Ivar Aasen-sambandet (eg er med i Høgnorskringen), og går diverre glipp av avslutninga med Universitas. Jaja, kann henda eg fær treffa dei på pub-en etterpå. Eller gjera noko anna. Same kva. Eg kjenner meg utruleg åleine her på fødselsdagen min. Er ikkje kjekt å vera i Oslo då. :-(

12 thoughts on “Eg hev fødedag i dag

 1. Monique

  Wee’s! Du fekk mellingen min, sant?:) Happii biirthday tooo yoou!:D Du e langt ifra aleina. I know something you don’t know, and I aint gonna tell ya. But you’ll figure it out soon enough.

 2. Odin

  Nado: Takk!

  Simon: Takk! :D Hihih. «Til lykka», kult skrive – nesten nynorsk eller høgnorsk, som Jarle skriv.

  Jarle: No er med i stjorni i Ivar Aasen-sambandet. Var nett på årsmøte :-) (Det stend jo eigentleg i teksten :P ). Takk, takk!

  Børge: Wohoo! Tusen takk. Det finst jo tøffe folk i Oslo, — du, Henrik og Jo Andreas er folk det er moro å treffa på. Då vert eg alltid glad. Superkei ~= superkeisam. Veit ikkje kvifor me kann skriva utan, men eg synest det passar betre i somme høve.

  Monique: Jaaa!!! Ho var driiitsøt, eg vart superglad! Eg fekk melding av mamma 00:10, og so vakna eg av tvo meldingar den fyrste frå Labpus, og den andre frå deg! Sjølvsagt vart eg kjempeglad, og det varte fleire timar. So godt var det :-)

 3. Skjalg

  For dei som ikkje fekk det meg seg – så kom Rebecca på overraskende besøk i går kveld! Frå informerte kjelder…

 4. Monique

  Wee, hu kom og alt gjekk fint altså?:D Nå må eg nesten bare spør om du hadde ein anning om at någe va i gjære når eg va så voldsomt interessert i ka du sko på dagen din? Eg hadde fått i oppdrag (veldig diskre som eg e) å spør deg ut, for å finna ut at du ikkje sko reisa langt langt vekk elns. A job well done:D

 5. Unni Elisabeth

  Så så, trøst, trøst… Bursdagen din skal feires HER. Du skal berre sjå at det vert bra når du kjem heim. I dag må du eller kose deg som best du kan. Eit godt måltid gjer bra for hugen og hugsen til i morgon. GRATULERE MED 20 ÅRS DAGEN, ODIN!!! Stor klem

 6. Odin

  Monique: Det gjekk kjempebra det, jo :-) Eg forstod ingenting, Reb var sers lur som fekk deg til å gjera det i staden for å gjera det sjølv!

  Mamma: Takktakk :-) (Eg flytta innspelet ditt frå gjesteboka til denne). Eg gler meg til å koma heim att ;D

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.