Godt nyttår, 2007

Ja, eg får prøva meg på ein godt, klisjé bloggpost. Godt nyttår folkens! 2006 var eit godt år. Kanskje ikkje like fantastisk som 2004 og 2005, men eg hev von um at 2007 skal verta betre enn alt til no. Kann henda du kann vera med på å gjera nett 2007 til eit super år? :D

3 thoughts on “Godt nyttår, 2007

  1. Egil

    Seff ska eg d. Me skal kosa oss mykje på Ping framover, og når har du jo fått deg et skikkelig sted å bu. Du fekk sms’en min på nyttår? Heck, sms-serverne kjøre sikkert Windows siden de ikkje takle loaden :P (saklig, menmen)

  2. Odin

    Egil: Haha, ja, nei. Eg fekk ikkje eit kvekk frå nokon på nyttår. Dei køyrer nok Windows. Uff, dummingane. Same med dette hekkans t-banesystemet i Oslo og utskriftssystemet eg skulle setja opp på Randaberg VGS; Windowshelvete.

    Glad eg er ferdig med Windows.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.