Rebecca vert ikkje med på NMU-vinterleir

Eg hadde tenkt å skriva ei kort gladmelding um at Rebecca skulle visst vera med på vinterleiren til NMU lell. Det viste seg igjen å vera feil. Eg hev gleda meg stort og vore sterkt skuffa tvo gonger på rad no. Er ikkje so van med å gleda meg overmykje, men tvo gonger hev eg det. So eg vert åleine på vinterleiren lell då. Frykteleg keitt.

6 thoughts on “Rebecca vert ikkje med på NMU-vinterleir

  1. Rebecca

    Karlsen: Quisling?! Moi? Hadde jeg ikke nettopp lært hva det betyr hadde jeg ikke brydd meg, men fy sør’n! Arrrggh! Nå blei jeg skikkelig fornærma, ass :P

  2. Jurg

    Ehehe, vi vet alle hva som skjer på slike leirer :D «Hi thar! I be taken, but mate is long away!» «O’rly? That not be the only thing that be long ;) Yarr harr harr!»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.