Ei vìka i Nidaros (eller Trondheim)

I går (tysdag) drog eg opp her til Nidaros for å vera tilstades på «premiera» til STEP-filmen. Det er ein informasjonsfilm um STEP som eg hev redigert. Der fekk eg blomar og gode ord, fyrr Marte og Hanne (dei som hev gjort største delen av prosjektet) drog attende til Stavanger. På kveldingi etter middag og dessert drog eg til Karlsen. Her sit eg no.

Eg fortalde Karlsen at eg hadde «spæmma» litt (uhm) og då vart han sers skuffa yver å ikkje sjå namnet sitt. So eg kann jo nemna båe Jon og Karlsen for å gjera han glad. I går sat me og utforska IRC som ein kvar annan dag, medan Simon kom på vitjing og prata um… eitt eller anna som tydelegvis ikkje var viktig nok til å hugsa. Eg yvernattar hjå Jon Karlsen i natt òg fyrr eg dreg annanstads.

Møteaktivitet, og so «heim» (Oslo) på sundag

Frametter so skal eg på landsstyremøte i den kulaste organisasjonen i verdi for å so vera på landsmøte i same organisasjon. Eg vonar det vert moro. Sjølv um eg kjenner det heng eit tungt depressivt teppe yver denne byen. Vonar ikkje det smittar yver på NMU-tilskipingi.

Elles kjenner eg meg yverraskande lite pratsam i dag – so heldige dykk fær ein kort tekst å lesa.

4 thoughts on “Ei vìka i Nidaros (eller Trondheim)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.