I Oslo utan bustad, om att

Ein slitsam togtur til Oslo i dag. Eg såg for det meste Anime-serier og jobba so smått på eit skuleprosjekt. Traff på Marius (!), henta STK1000-boki på Ping og drog til Kringsjå. So kom eg på det; sakkan, eg gløymde dei hekkans nyklane heime på badet i Stavanger.

So. Her sit eg på Ping og knaskar salat. Eksamen i STK1000 i morgon. Eg vart trøytt allereie for tri timar sidan, og kunne godt likt å sova i sengi mi. Men, neidå, ikkje i dag. Likar ikkje denne eksamenen heller. I og med at eg ikkje veit heilt kva han gjeng ut på. Eg gløymde STK-boki mi att i Oslo, då eg eigentleg hadde tenkt å hava ho med slik eg kunna jobba med det. Egil seier det er kjempelett då, so eg satsar på at eg står utan å eigentleg vita kva faget handlar um.

Ugh. Men eg er kjempetrøytt no. Kann henda eg skal prøva å sova litt. Vert tidleg opp i morgon, – vert ein rar eksamen. Og so må eg få nyklane attende.

1 thought on “I Oslo utan bustad, om att

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.