Ikkje i skriveperiode no

Med få oppdateringar seier det seg sjølv. Eg skriv ikkje mykje til heimesida for tidi. Men eg oppdaterer heller Twitter-profilen min. Eg skal få Twitter-oppdateringane her på heimesida til neste heimesideversjon. :-)

5 thoughts on “Ikkje i skriveperiode no

  1. Egil

    Neh, konne ikkje vært merr uenig. Odin har aldri vært ein typisk blogsman, så om an bytte ud kortnytt me twitter ser eg ikkje någe problem me, han skrive jo og at an ska integrera twitter i neste versjon av siden (som forhåpentligvis komme eingang før GNU Hurd blir stabil).

    E jo de lange artiklene som e kjekke å lesa, så bedre at han prioritere de enn ein inflasjon av kortnytt.

  2. Skjalg

    Eg veit ikkje så mykje om korkje twitter eller bloggar. Eg les berre denne eine, så det vil vere synd om det ikkje kjem så mykje nytt lenger….Men eg forstå at du må prioritera studiene dine, og kanskje ein og anna jobb innimellom.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.