Ny og fungerande arkiv-funksjon til netsida

Då hev eg endeleg teke meg saman og laga ein skikkeleg arkiv-funksjon til netsida. Um du lurar på kva eg hev skrive i gamle dagar kann du berre sjå i arkivet. Men det er jo ikkje eit fullt arkiv, eg hev jo ikkje lagt yver dei gamle-gamle innleggi mine frå Oxford. Eg tenkjer på um eg skal gjera det, – so kann henda eg fortel det er ferdig gjort her ein dag. :-)

7 thoughts on “Ny og fungerande arkiv-funksjon til netsida

 1. Egil

  Best du jørr! Et arkiv ekje merr enn dataene inni, så d ekje skikkelig fungerande før du har fått migrert de gamla.

 2. Odin

  Egil: Hehe. Ver litt glad for at ein kann finna alle dei frå denne sida iallfall då! :P Gralla med dagen forresten :-D

  Det er jo mykje betre enn fyrr no? ;-)

 3. Egil

  Eg har faktisk ikkje testa an. Sko dra te sentrum, så eg hadde ikkje all verdens tid te surfing, men oppdaga ny artikkel i Netvibes ;)

  Bah, ikkje bursdag lengre :/

 4. Skjalg

  Prøva å søke øvst på sia di. Her fekk eg treff med to kopiar på alle saman. Altså 3xtreff på kvart stykke. Her må du retta opp ein feil. Elles så er sia om deg sjølv sers ute av dato!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.