Wii-skriving

Dette hev eg skrive på den nye Wii-en min. Kaupt Zelda og spelar ein del av det. Kjempekos. Litt vanskeleg å skriva, men det gjeng raskare og raskare. Eigentleg kunne eg nok ha skrive ein lang tekst, for eg vert stadig raskare og raskare. Iallfall tøft å surfa på netet med TV-en.

3 thoughts on “Wii-skriving

  1. Simon

    Wii, det er den Nintendo-spelaren med rørslekontrollar? Hadde vore innmari artig med eit spel med ljossablar…

    Dette får meg til å tenkja litt: har ikkje Hollywood lova oss spelekonsollar med 100 % virtuell røyndom i årevis no? Men eg har så langt ikkje sett noko til slikt. Dei VR-brillene som finst gjev meg vondt i både hovudet og auga, og det er langt att før dei klarar å laga ein pakke med både (gode) briller, hovudtelefonar, rørslekontrollar innebygd i kleda og ikkje minst spelarar som kan takla informasjonsstraumen. Men den dagen det kjem, og det er jo nødt til å koma sidan Hollywood seier det, skal eg kanskje spandera på meg ein ny spelekonsoll. Inntil då har eg det meir enn godt nok med min Atari 7800.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.