Blog Action Day, Børge er friganar (freegan)

Som del av Blog Action Day, hev kamerat Børge nett skrive at han er ein friganar (freegan), som vil seia han lever på andre sitt yverforbruk. Melder seg ut av forbrukarsamfunnet og brukar ting folk kastar. Ein reaksjon på presset miljøet er i no. Veldig bra, veldig kult. Eg klarar aldri å finna noko på Kiwi sjølv – men Børge er veldig flink til det. Eg stør prosjektet honoms fullt ut. Då eg var liten rota eg ofte i søpla til folk – fann dritmykje kult (og nyttig).

6 thoughts on “Blog Action Day, Børge er friganar (freegan)

 1. børge

  Takk, takk! Dessverre er jeg redd du tar i litt, da. Jeg har nok ikke meldt meg helt ut av forbrukersamfunnet, som jeg nevnte i dag er det f.eks. en del elektroniske duppedingser jeg kunne tenke meg. Her er «Chumby»:http://chumby.com, forresten.

 2. Odin

  børge: Eg tek alltid i ;-) Folk som fylgjer lenkja ser kva det gjeng i same kva, so eg kann jo godt draga på litt.

  Men eg er ikkje so interessert i Chumby ser eg, er nok meir glad i OLPC XO-1 :]

 3. børge

  Jo, det er nå jeg og, det.. Hørt noe mer om bestilling via Ping eller annet..? Jeg er med isåfall, men om det ikke blir noe av må jeg jo prøve å høre med andre..

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.