Richard M. Stallman i dag! Med LIVE video

Eg sit i sengi og hev endå ikkje rørt meg ut i dag. Men no må eg snart reisa ned på Chateu Neuf for å vera der 2 timar fyrr. Skal nemleg vera med å filma. Det vert fyrst sendt som ein straum, http://nuug.no/live.m3u, viss du vil sjå på (ja! Frå 1700 og utyver) so lyt du bruka VLC.

Det kann skje feil, då må du sikkert berre prøva å køyra han på ny.

Eg gler meg! Det vert kjempekult å høyra Richard M. Stallman prata. Litt keisamt å måtta styra pubilkumskamera, men eg fær no vore tilstades. Eg skulle eigentleg gjera heile straumen sjølv, men heldigvis kom NUUG si videogruppa og hjalp til. So det vert annleis.

Men eg må springa, eg hev eit møte å nå (vel, eg kjem til å koma litt seint).

3 thoughts on “Richard M. Stallman i dag! Med LIVE video

  1. Kristoffer Egil Bonarjee Skribent

    Det blei eit hax foredrag, men han var litt brå under spørrerunden. Det var lett å sjå at Gisle blei passe stressa der han stod.

    Dei som ikkje lyttar til The Software Freedom Law Show bør få med seg eit opptak av Eben Moglen, http://s0.no/2x

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.