Står upp fast kl. 09

Jarle speler på pianoet, eg sit her og slappar litt av og Vegard sit og skriv. Det er tidleg på morgonen og framleis ein time til resten vaknar og står upp.

I det siste hev eg stått upp kl 9. elder tidlegare kvar einaste dag, utan unnatak. Det er ganske deilig, spesielt no når eg er hjelpar her på vetterlægeret til NMU. Her hev eg no stått upp 07.00 og 07.30. I går la eg meg tidleg og kunne gle meg til å stå upp tidleg for å vaska og styra på kjøkkenet heilt utan press, stress og andre folk rundt.

Eg hev fengje gjort meir i det siste òg, i staden for å stå upp seint på dagen og gjera ingenting resten av han, elder som eg gjorde i byrjigi; stå upp tidleg og gjera ingenting lell, so gjer eg noko etter litt. Eg klarar ikkje godt koma meg rett ut, eg vert sitjande ein 2-3 timar på maskini fyrst, men det er betre enn fyrr. Dessutan hev eg ofte mykje å gjera på maskini og det er der eg gjerne gjer det eg må få gjort òg.

Men det er mykje kjekkare å ha faktiske ærend, av di luft og aktivitet gjer meg meir effektiv. So eg hev flytta på meg og arbeidd forskjellege stader dei seinaste dagane eg hev vore her i Bergen no.

Å stå upp tidleg gjer meg meir effektiv, og det kjenst betre å stå upp når eg føler for det i staden for å alltid villa liggja lengre.

Då er frukosten klar og eg ventar på at alle treigingane skal byrja eta.

1 thought on “Står upp fast kl. 09

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.