Stille fredagskveld i heimen…

Fekk lyst til å laga ein video att, men visste ikkje heilt med kva. Då vert det slik :P

Eg hev, heile denne veka, ikkje fengje gjort noko stort anna enn å bruka heilt ekstremt mykje tid på å setja up tenaren til Norsk Målungdom (fosse). So då vert fort ting ståande att på bordet. Dessutan vert eg rastlaus etter eit par dagar i sofaen framfor pcen.

Føler snart dette vert ein ekte blogg-blogg her no. Neste vert vel «dagens outfit»…?

3 thoughts on “Stille fredagskveld i heimen…

  1. Helene

    Haha, det er dette du gjer når eg ikkje er heime. Har du aldri høyrt om ordspelet, når katten er vekke, dansar musene på bordet? Neidå, du går jo trass alt på pardans, det er vilt nok det:) Kudos, for brevsortering/sending/rydding!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.