3 thoughts on “Sumarleir med NMU i Sogndal, 2012

  1. Odin Hørthe Omdal Skribent

    Hehe. Eg såg no at bileta mine er ganske lite representative for turen. Eg tok ikkje masse-masse bilete slik eg plar, berre eit par-få med mobilen.

    So er veldig begrensa kva folk eg har bilete av. Har ingen av Helene tilogmed ;P

    Tenkte eg skulle/burde leggja ut bilete frå tidlegare sumarleirar. Er ein enkel måte å dokumentera ting på. Berre at WordPress gjer det veldig vanskeleg å leggja ut bilete då. Enklare å få inn no, men vanskeleg å få inn i posten på ein fin måte.

  2. skjalg

    Ser ut til å ha vore ein koseleg tur. Sjølv om det var mange fine bilete så er det lenge sidan er har merka lidenskapen din for fotografering. Meir bilete takk.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.