Merkelapp-arkiv: Katt

Me skriv 2021

Eg har holdt denne sida oppdatert no i 8 år utan at eg har brukt ho til noko. Jodå, eg skreiv ein tekst for omtrent 5 år sidan i 2016, Me har omtrent slutta med sjølvpubliserte lange tekstar, men det er jo òg frykteleg lengje sidan.

So då tenkjer du kanhenda det er på tide å berre leggja ned heile driten? Slutta å bruka ein dag kvart år på å fiksa opp sida so ho ikkje vert hacka? Kunne fort gjort det, men nja. No har eg brukt ein halv dag på å fiksa ho enno ein gong, so då bør det vel halda i eit par år til.

Forresten var 2020 eit ganske kjipt år, som for dei fleste. Utanom då eg, Timmi og Helene var i Oxford i august – då det omtrent ikkje var noko smitte i det heile teke.

Timmi er katten vår, som me fekk for tri år sidan då me budde i England for andre gong. Han var allereie rundt eitt år, men viste seg uinteressert i jenter – og sidan han var ein sokalt «stud» som skulle para seg so fungerte jo ikkje det so bra. So han måtte omplasserast til nokon som berre var interessert i å kosa med han. So det passa jo utmerka for oss ^_^.

Timmi ute i bakgården i Oslo

Vil nokon ha Sol?

Me hadde to kattungar, Måne fekk me gjeve bort. Så har me Sol igjen då – me trenger ein eigar til den søte lille hopusen. Ho har to mødrer, Pavarotti og Simplisitus. Simplisitus er ungen til Pavarotti. Sol er òg ungen til Pava, så Simpli og Sol er eigentleg syskjen. Måne var dotter til Simpli. Båe kattane våre hadde kattunger på likt – igjen. Mora til Pava er siameserkatte.

Katta er gjeve vekk no.

Om nokon vil ha Sol, ring oss på 9286 9286. Me bur i Stavanger, nær Mosvatnet. Katta er ein stuerein innekatt, går i kattekassa, er menneskjekjær, kosen og leiken. Skulle gjerne hatt ho framleis, men me har allereie to. Me må diverre avlive ho om ingen vil ha ho :(

Sol leker, med labben mot kamera :) Sol, fjes Sol leker, ser opp

Sjølvsagt kan de kalle katta kva de vil, men det er greitt for oss å ha namn på dei i staden for å kalle dei «Kattunge 1» og «Kattunge 2» :p